Downloads

PLEASEME

PLEASEME ofwel ‘verwen mij’, is één van de ondeugende spellen uit de ‘XXX-ME’ serie van Tease & Please, voor veel plezier en oneindige fantasie tussen twee liefdespartners.

Met dit spel kunnen jullie seksuele varianten ontdekken, waar je misschien nog nooit eerder aan hebt gedacht. De spelattributen die zijn inbegrepen in deze speldoos, zoals een blinddoek annex bondagelint, een kietelveer en niet te vergeten de handboeien, zullen jullie op speelse en fantasievolle wijze verwennen. Daarnaast bevat dit spel 6 uitgebreide opdrachtboekjes in 10 talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Nederlands, Pools, Russisch, Italiaans, Zweeds en Noors.

Je weet nooit wat er gaat gebeuren in dit verrassende spel. Hoe voelt het om verwend te worden terwijl je vastgebonden ligt en geen kant op kunt? In hoeverre kun je genieten van een kietelveer die jou aanraakt op de meest gevoelige plekjes, terwijl je niets kunt zien. Ooit ervaren hoe het is om bijna een orgasme te bereiken, maar nét niet? Je kan er alleen maar in berusten omdat je vastgebonden bent en hopelijk laat je partner het vuur weer snel oplaaien. Laat je verrassen door de opdrachten waarbij je afwisselend ‘ondergaat’ of ‘uitvoert’. Jullie zintuigen zullen gegarandeerd op scherp staan, zeker met de benodigde attributen zoals een blinddoek annex bondagelint, een kietelveer en handboeien.

Tease & Please wenst jullie heel veel speelplezier.

Additional Info

General

  • Article number E27969
  • Language NL EN DE FR ES SE IT PL RU NO

Weight

  • Weight article (in kg) 0.124

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 3.5
  • Width article (in cm) 15

Comments

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message