Hart vol Voorspel

100 uitdagingen voor een spannend voorspel!

De 100 inspirerende uitdagingen in dit hart zorgen voor een voorspel zoals het bedoeld is: prikkelend, sensueel, opbouwend en vragend naar meer. Het ‘voorspel’, als appetizer voor het ‘echte werk’, krijgt niet voor niets meer en meer aandacht. Een goed voorspel brengt je niet alleen in de juiste mood, maar laat je ook ontspannen. De waan van de dag verdwijnt naar de achtergrond en er is volop aandacht voor elkaar en elkaars lichaam. Uit onderzoek blijkt dat de kans op bevredigende seks sterk vergroot wordt door een uitgebreid voorspel. Niet alleen is het plezier dan veel groter, maar de daaropvolgende seks wordt ook intiemer en intenser.

De opdrachten, die we voor dit Hart vol Voorspel speciaal hebben geschreven, zijn een geweldige basis voor een heerlijk en spannend voorspel. De opdrachten op witte papiertjes zijn voor hem, die op roze papiertjes voor haar. De gele papiertjes zijn opdrachten waarbij voorbereiding nodig is en voer je dus soms een of enkele dagen later uit. Beleef de voorpret op het voorspel!

Zoekwoordenbevredigend seksleven - erogene zones - erotische prikkels - erotische verlangens - flirten - gezond seks leven - knuffelen - lapdance - liefdevolle seks - massage spel - opwindend spel - stimulerend spel - striptease - tong zoenen - verleiding - zoenen

 

Additional Info

General

  • Article number E26396
  • Language NL FR

Weight

  • Weight article (in kg) 0.11

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 5
  • Width article (in cm) 14

Comments

Max
Dit spel daagt je uit om elkaar beter te leren kennen in bed. Door spannende en uitdagende opdrachtjes wordt het steeds leuker en leer je alle '' gevoelige'' kanten van je partner te ontdekken. Hilarisch en zorgt voor Quality time met elkaar.

Iza2121
Reactie op een website februari 2016; Aan dit hart heb ik al een aantal spannende herinneringen. Het geeft inspiratie, andere ideeen en dat maakt dat je weer eens andere dingen doet als dat jezelf gewend bent. Gaaf!!!!! Wij vonden het beide spannend en opwindend!

tijgertjuh1989
Reactie op een website maart 2016; In dit hart zitten kleine briefjes, waar hele spannende dingen opstaan voor een voorspel voor haar maar ook voor hem en voor elkaar. dit spelletje kun je elke dag doen maar ook elke week. heb je een briefje getrokken, voer het savonds of de dag daarna uit. ik leg het briefje niet terug anders heb je kans dat je weer de zelfde trekt op een andere dag en dat is niet leuk, het is de bedoeling dat je om ste beurten een briefje trekt en uitvoert wat er opstaat. briefje waar opstaat voor hem , dat briefje moet hij pakken, en voor haar waar voor haar opstaat moet zij pakken. heel veel plezier, het is super spannend. echt een aanrader.

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message