Ultiem Verlangen Uitbreidingsset

Ultiem Verlangen Classic Edition is een ongekend succes zowel in Nederland als ver daarbuiten. Het verschijnt inmiddels in alle grote talen en wordt wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen. Op verzoek van vele duizenden klanten brengt MOODZZ daarom een uitbreidingsset (volume 1) uit. De uitbreidingsset bevat 240 nieuwe opdracht- en vraagkaarten.

Deze uitbreidingsset is alleen te gebruiken in combinatie met Ultiem Verlangen Classic Edition.

Deze uitbreidingsset neemt je, samen met Ultiem Verlangen Classic Edition, mee op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat. Aan de hand van deze extra set vragen en opdrachten ontdekken jij en je partner nieuwe mogelijkheden. Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat dan over in meer intieme opdrachten om vervolgens uit te komen bij de vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet.

Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar.

Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect. In dit spel is niets verplicht en alles kan naar eigen voorkeur worden uitgevoerd. Voordat er daadwerkelijk met het spelen van het spel begonnen wordt, spreekt elke speler zijn of haar ultiem verlangen uit. Dit kan een lang gekoesterde erotische wens zijn of gewoon een lekker ontbijtje op bed. De winnaar ziet zijn of haar ultiem verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens ten uitvoer brengen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers.

Kortom: Het spel is een absolute aanrader voor alle mensen die hun seksuele relatie speels, intiem en uitdagend willen hebben en houden. Eén van de vele reacties van spelers is dat ze, door de hoge mate van sensualiteit, het einde van het spel niet geheel meer volgens de spelregels uitspelen, maar ………

Additional Info

General

  • Article number E24468
  • Language NL

Weight

  • Weight article (in kg) 0.52

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 6
  • Width article (in cm) 26

Comments

John
wanneer komt deze uit we kunnen niet meer wachten

Anton
We hadden de basisset al jaren in huis en spelen het spel regelmatig. Na verloop van tijd komen dezelfde vragen natuurlijk altijd terug. We hoopten dat er ooit een uitbreiding zou komen en hebben geen moment getwijfeld om dit te bestellen van zodra het verscheen. Het uitbreidingsspel beantwoordt aan onze verwachtingen - er zijn enkele opdrachten bij die een beetje stouter zijn dan in de basisset, maar dat vinden we wel leuk. We hebben nog niet alle kaartjes van de uitbreidingsset gelezen, anders is de verrassing bij het volgende spel er wat af. Op de doos staat 'volume 1' en we hopen echt dat er nog een tweede uitbreidingsset komt. Heel tof: een hele avond voorspel!

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message