Truth or Dare Erotic Party Edition NL

69 vragen..., alleen de waarheid telt

69 uitdagingen..., voor wie durft

De makers van het wereldwijd geliefde erotische spel ‘Ultiem Verlangen’ brengen nu ook het bekende spel ‘Truth or Dare’ uit in een erotische uitvoering! Het spel bestaat uit 69 pikante vragen en 69 uitdagende opdrachten. Dit spel is gewaagd, ondeugend en spannend!

‘Truth or Dare’ is bedoeld voor 3 of meer vrienden. Bepaal met behulp van de munt welke kaart je moet pakken. Bij een ‘Truth’-kaart verdien je alleen punten met een eerlijk antwoord. Hoe gedetailleerder, hoe beter. Bij een ‘Dare’-kaart krijg je punten als je de uitdagende opdracht volbrengt. Wil je de vraag niet beantwoorden of opdracht echt niet doen? Geen probleem, maar dan worden de punten bij jou in mindering gebracht. Alles mag, maar niets moet. Hoe ver durven jullie te gaan?

Een greep uit de vragen en opdrachten:

• Ga geblinddoekt, met je handen naast je lichaam, op je rug liggen. De overige spelers leggen nu elk één hand op jouw lijf. Vertel wiens hand, waar ligt.

• Wat is jouw ondeugendste fantasie?

• Spanking! Vraag om billenkoek aan de speler links van jou. Drie tikken zijn voldoende.

• De persoon rechts van jou verstopt een munt onder zijn kleren. Jij moet deze met je ogen dicht zien te vinden.

Truth or Dare Erotic Party Edition speel je met je vrienden en vriendinnen (18+) vlak voor je uitgaat, tijdens een feestje of wanneer je als groep gewoon eens zin hebt in ‘spanning en sensatie’. Het pikante spel staat garant voor een openhartige en hilarische tijd. Speel je om punten, bepaal dan vooraf wat de winnaar mag verwachten (van de verliezer).

Kortom, Truth of Dare! ...wie durft?

 

Additional Info

General

  • Article number E24455
  • Language EN

Weight

  • Weight article (in kg) 0.31

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 18.5
  • Width article (in cm) 12.5

Comments

Ruth
We hebben dit spel afgelopen weekend gespeeld met 7 vrienden en vriendinnen. Je komt meer over elkaar te weten tijdens het spelen van dit spel, een leuke ervaring die door allen werd gedeeld. De vragen zijn direct, grappig en zorgen voor een leuke avond. Echt een aanrader!

Bart
Van het weekend met een stel vrienden gespeeld en we hebben erg gelachen. Je komt toch meer van elkaar te weten! Sommige 'dares' gaan iets te ver om met vrienden te doen maar ga het zeker nog een keer met mijn vriendin spelen, dan zal het niet bij lachen alleen blijven (hoop ik) :-)

Jero
Reactie op een website augustus 2015; Het is een leuke spel om met meerderen te spelen gezellig met een drankje erbij. Hoe spannender het wordt.

PK1984
Reactie op een website januari 2016; Super leuk om met een groep vrienden te doen. Je leert elkaar nog beter kennen.

Stuiterball
Reactie op een website januari 2016; Het is een grappig spel wat zeker aan te raden is om met meerdere mensen te spelen als je dat durft...

Ikke
Reactie op een website juli 2015; Super leuk spel voor in de slaapkamer zi leer je elkaar ook nog eens op andere manieren kennen ;)

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message