SEXPERT

Weet jij meer dan je medespelers over liefde en seksualiteit? Dan ben jij de sex-expert ofwel de Sexpert!

De Tease & Please collectie wordt uitgebreid met een gedurfde quiz over seksualiteit en liefde! Test jullie seksuele kennis door beurtelings een vraagkaart te pakken. De vragen zijn zeer uiteenlopend en verrassend. Daarnaast openen ze mogelijk deuren die tot dusver voor jou gesloten bleven... En natuurlijk zijn de vragen (en vooral de antwoorden) leerzaam voor iedereen. Bijna elke vraag kent naast het antwoord ook een uitgebreide toelichting. Vooral op het gebied van seksualiteit bestaan er helaas nog veel taboes en vooroordelen. SEXPERT rekent hier definitief mee af. 

Het spel bevat meer dan 200 vraagkaarten (deels met illustraties), 1 spelbord, 6 pionnen en 6 bijbehorende antwoordfiches. De speldoos met daarop een strenge, sexy schooljuf geeft je stof tot nadenken en daagt je wellicht zoals vroeger uit om je stinkende best te doen; al is het maar voor haar… Om de beurt trek je een vraagkaart. Dit kan een open vraag, een waar/niet waar vraag of een meerkeuze vraag zijn. Sommige vragen moet je alleen beantwoorden en bij andere vragen mogen alle spelers meedoen. Of je nu veel of weinig weet, of je nu rode oortjes krijgt van het praten over seks of niet, van deze quiz word je altijd wijzer!

Voorbeeldvragen:

• Met welk standje verbrand je de meeste calorieën (als actieve partner)?

• Waar of niet waar? Vrouwen die vaak schoenen met hele hoge hakken dragen beleven hun hoogtepunt intensiever.

• In welke specifieke situatie produceert een man sperma waarin tot twee keer zoveel zaadcellen (spermatozoïden) zitten als normaal?

• Sommige mannen doen, soms zonder het zelf te beseffen, aan edging. Weet je wat dat is?

‘Sexpert’ vergroot niet alleen de kennis en het inzicht van de spelers maar ook de vrijheid waarbinnen seksualiteit bespreekbaar kan zijn. Moodzz deelt haar eigen kennis, de kennis van seksuologen en ervaringsdeskundigen in dit prikkelende spel vol wetenswaardigheden. Spanning en plezier zijn daarbij gegarandeerd!

Zoekwoorden: 18+ - 215 vragen over seks - alles over seks - educatief seks spel - seks academy - seks expert - seks les - seks quiz - seks quiz voor vrienden - seks vragen  - seks weetjes - seksuele taboes - sex academy - sex quiz - seks vragen met uitleg

 

Additional Info

General

  • Article number E24451
  • Language NL

Weight

  • Weight article (in kg) 0.45

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 5
  • Width article (in cm) 17

Comments

Julia de Riks
Wat een onwijs gaaf spel! Super interessante vragen met heldere uitleg, waardoor je er nog wijzer van wordt ook. Met deze quiz kun je elkaar uitdagen en testen en uiteindelijk zal blijken wie zich van het gezelschap met recht SEXPERT mag noemen. Wij hebben ontzettend gelachen!!!

Rudy
Ik vind het zeer komisch om dit spel te spelen en tevens word ik er nog wijzer van ook! Leuke combinatie van vragen en daarnaast educatief omdat er nog een omschrijving bij staat. Nu weet ik pas echt of dat mijn vrienden seksuele kennis hebben ;)

Anneke
Sexpert is een leuk spel en tegelijkertijd absoluut niet 'plat'. Je steekt er echt wat van op.

Kaat
Als seksuologe zou ik ook een Sexpert moeten zijn. Maar is dat ook zo? Tijd voor een kennistest. In het gamma van Pabo kwam ik het bordspel ‘Sexpert’ van Tease & Please tegen. Volgens de verpakking ‘De leukste sexquiz die je wijzer maakt’. Ik was meteen erg benieuwd. Dit prikkelende spel bestaat uit een spelbord, zes pionnen en zes fiches (in dezelfde kleur als de pionnen). Dat maakt al meteen duidelijk dat het spel niet alleen voor koppels bedoeld is. Er kunnen twee tot zes spelers deelnemen aan de ‘Sexpert’-quiz. Daarom zitten er ook zo veel vraagkaarten bij: maar liefst 215! Hoe verloopt het spel? Elke speler kiest een pion met bijbehorende fiche. Wanneer je een vraagkaart hebt met een groepssymbool, mag iedereen antwoorden. Een handige manier om je kennis met elkaar te vergelijken en iedereen zo vaak mogelijk bij het spel te betrekken. De spelregels zijn erg eenvoudig: bij een goed antwoord mag je vooruit. Diegene die als eerste de finish haalt, heeft gewonnen en mag zich een sexpert noemen. Ik vind het een erg amusant spel. Niet meteen om met je partner te spelen (daarvoor geef ik de voorkeur aan ‘PartnerLink’), maar wel met een groep vrienden. Op een zonnige zomeravond met een glaasje wijn op het terras, bijvoorbeeld. Fun gegarandeerd! En je steekt er ongetwijfeld iets van op. Het juiste antwoord wordt steeds uitvoerig toegelicht. Een boeiende en speelse manier om je seksuele kennis uit te breiden. Een nadeel is dat het spelbord nogal klein is en maar vijftien vakjes telt, waardoor het spel nogal snel uit is. Maar dat kan ook een voordeel zijn. De korte spelduur maakt het erg geschikt als ‘tussendoortje’. Bijvoorbeeld op een feestje, om de tijd te vullen tussen voor- en hoofdgerecht. En natuurlijk kun je het spel zo vaak spelen als je wilt. ‘Sexpert’ is zeker een aanrader voor iedereen die meer te weten wil komen over seks. Of voor wie een manier zoekt om het ijs te breken op een feestje. Om jullie op weg te zetten, geef ik jullie alvast enkele vragen mee. Zo kun je nagaan of er in jou een sekspert verscholen zit… - Waar of niet waar: seks kan fungeren als natuurlijke pijnstiller. - Wat is een prins Albert? - Hoeveel erecties krijgt een man gemiddeld per dag, als hij niet slaapt? - Noem minstens drie seksattributen voor mannen. Jullie zijn nu ongetwijfeld razend benieuwd naar de antwoorden. Maar ik ga niets verklappen… Snel naar de winkel voor het bordspel sexpert dus!

Nick
Leuk spel maar vond het met spelbord iets te lang duren. zonder bord de kaartjes aan elkaar voorgelezen, net zo leuk en een stuk sneller!

Sharon
Als kado gekregen. Dacht eerst wat moet ik hiermee ?! Maar ik ben de uitdaging aangegaan. Het is gewoon waar, het spel Sexpert is echt een leuk verrassend spel en kado ! Mooi uitgevoerd, spel is absoluut niet ordinair en het zijn echt leuke vragen, we hebben gelachen, ons verbaasd (we dachten veel te weten.., zijn inmiddels beter bij), zijn echt wijzer geworden. Er zitten dan ook echt leerzame vragen tussen. En geef toe iedereen is gezond nieuwsgierig en op een leuke normale manier wordt de nieuwsgierigheid bevredigd.. Kortom een leuk spel ! Echte aanrader ! Ik heb Sexpert inmiddels met succes ook andere vrienden kado gedaan.

MariekeM
Uitdagend en leuk spel. Ik heb het een avondje met vriendinnen gespeeld en veel gelachen. Uiteraard ook heel veel te weten gekomen, maar vooral een leuk spel. De vragen zetten je aan het denken en er zijn een hoop discussies en openbaringen geweest, leuk om je vriendinnen zo nog te leren kennen. Top spel!

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message