Ultiem Verlangen Travel Edition

Ontdek de wereld en elkaar! Het prikkelende reisspel voor een gezamenlijk erotisch avontuur

Voor extra erotiek op reis is er nu Ultiem verlangen ‘Travel Edition’! Een vakantie is immers hét moment om de passie aan te wakkeren. Deze zinderende reiseditie van het wereldwijd bekende erotische spel voor twee volwassen geliefden (m/v) voert je langs een verrassende route van spannende uitdagingen naar je stoutste fantasie. Daarbij wordt respect voor elkaars fantasieën én grenzen nooit uit het oog verloren.

Ultiem verlangen werd gelanceerd in 2006. Met groot succes! Het spel is in maar liefst vijf talen uitgegeven en wordt over de hele wereld gespeeld. Geliefden ontdekken elkaar op vernieuwde wijze en komen zo (nóg) dichter bij elkaar. De reiseditie van het spel bevat meer dan 100 nieuwe vragen en opdrachten die je absoluut een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen. Alles draait om uitgebreid van elkaar genieten, door middel van intieme vragen en opwindende opdrachten. Het spel kent verschillende niveaus en is op ‘smaak’ te brengen naar je eigen persoonlijke keuze. De winnaar zal haar of zijn ultieme verlangen zien uitkomen. Ontdek elkaars grootste fantasie… en voer die dromen uit! Pikant tintje aan deze reiseditie is de subtiel doorschijnende sjaal. Die kan worden gebruikt als blinddoek of…. voor een ondeugende bondage. Ben je na afloop in voor een andere manier van ontspannen, dan kun je het spelbord gebruiken als frisbee. Met het mooie satijnen reiszakje is het spel makkelijk en discreet mee te nemen. Voor net dat extra tintje erotiek om je vakantie helemaal compleet te maken!

Ultiem verlangen werd ontwikkeld in samenwerking met seksuologen. Het heeft een vrouwvriendelijk, respectvol en opwindend karakter. Alle verlangens, wensen en dromen van mannen en vrouwen komen erin tot uiting. De vragen en opdrachten in de Travel Edition zijn vijf-talig uitgevoerd: Nederlands, Spaans, Engels, Frans en Duits.

 

Additional Info

General

  • Article number E22159
  • Language NL EN DE FR ES

Weight

  • Weight article (in kg) 0.36

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 23
  • Width article (in cm) 16

Comments

Mir
Echt leuk om mee te nemen weekend uit met je lover...echt handig verpakt in een satijnen zak,. Leuk als je het op vakantie wil spelen, maar een kleine versie voor thuis is het denk ik niet geschikt. Wij hebben het grote spel maar bestelt en dat is zeer zeker een aanrader. Leuke avond gehad en je bent best lang aan het spelen en ontdekt altijd weer iets nieuws....

John
Leuk spel waarmee je elkaar lekker kan uitdagen. Zorgt voor veel leuke spanningen. Je kan het overal mee naar toenemen. Helaas omdat het een reisversie is zijn de vragen en de opdrachten beperkt. De grote variant gaat daarom ook zeker aangeschaft worden!

Cindy
Het is een erg leuk spel. Het spelbord is een soort frisbee die je op kan vouwen dus erg multifunctioneel. Alles kan in een zakje gedaan worden die geen plek inneemt om makkelijk mee te nemen op vakantie! Wij zijn er super blij mee :)

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message