Kinky hart

100 uitdagingen voor gedurfde (s)experimenten!

MOODZZ bouwt de spanning op in zijn collectie ‘Harten vol’. Naast het Hart vol Erotiek en Kama sutra introduceren wij nu het spannende KINKY hart. 100 uitdagingen voor gedurfde (s)experimenten!

Wil jij met je partner (m/v, m/m of v/v) wel eens anders dan ‘gewoon’, houden jullie wel van een spannend rollenspel en vinden jullie niet al te veel gek op erotisch gebied, dan is het KINKY hart iets voor jullie. Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Gaat een geheime fantasie in vervulling of doen jullie een geheel nieuwe ontdekking? Verken de grenzen van jullie seksuele relatie en beleef jullie intieme moment samen.

Ga de uitdaging aan, zoals:
• Kniel voor je partner neer en leg je voorhoofd op zijn/haar voeten. Blijf een minuut lang in stilte zo zitten. Wissel daarna jullie ervaringen uit.
• Wie neemt, uitgaande van de perfecte seksuele ontmoeting, de controle: jij of jouw partner?
• Vertel jouw partner één van jouw meest gewaagde fantasieën.Kies er een uit die je nog niet met hem/haar hebt gedeeld, maar waarvan je denkt en/of hoopt dat die wel eens werkelijkheid zou kunnen worden.

Het ‘KINKY hart’ neemt jullie mee op ontdekkingsreis en is niet echt te vergelijken met enig ander spel. Er zit geen tijdslimiet aan, er zijn alleen winnaars en... je kunt het op elk moment van de dag spelen.

 

Zoektwoorden18+ spel - BDSM - blinddoeken - bondage spel - dominant - erotisch straffen - exibitionisme - fetisch spel - geil spel - handboeien - intimiteitspel - Kinky spel - lak - leer - macht en onmacht - massage  - massochisme - Meester - Meesterres - onderdanig - pijn prikkels - roll play - rollenspel - sadomasochisme - sexy trigger - SM Spel - spanking - spel voor koppels - zweepje

 

Additional Info

General

  • Article number E21276
  • Language NL FR

Weight

  • Weight article (in kg) 0.116

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 15
  • Width article (in cm) 14.5

Comments

Sonja
Leuk zo'n spicy hart! De vorm lijkt zo lief maar de inhoud is echt pittig. We hebben een leuke avond gehad met veel plezier, nieuwe ontdekkingen en vooral veel seksplezier! We maakt kennis met BDSM, roll playing, macht en onmacht. Het spel is echt kinky!!!

Nikita
Reactie op een website januari 2016; Leuke ervaring om te doen!! Zo leer je elkaar nog beter kennen

Mr77
Reactie op een website januari 2016; Leuk hart voor mensen die wat meer uitdaging zoeken in hun seksleven, maar niet goed weten wat ze leuk / spannend vinden. Ze laten je kleine opdrachtjes doen, welke je kennis laten maken met een andere kant van je seksleven. en misschien bevalt het wel.

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message