Hart vol Romantiek

100 uitdagingen voor pure romantiek!

Vraag je partner je meest romantische muzieknummer te draaien. Maak een spoor van hartjes, waxinelichtjes of rozenblaadjes, daar naar toe waar jij een verrassing klaar hebt staan voor jouw partner. Vertel je meest romantische droom of schrijf een mooi gedichtje voor je partner...

‘Hart vol romantiek’ is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner. Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een warm en heerlijk samenzijn of een intieme en hartstochtelijke avond?

Het spel is niet te vergelijken met enig ander spel. Er zit geen tijdslimiet aan, er zijn alleen winnaars, je kunt het op elk moment van de dag spelen en je wordt regelmatig verrast met een romantische uiting van je partner. Sommige opdrachten kunnen direct worden uitgevoerd, maar het organiseren van een romantisch uitje of het voorbereiden van een spannende verrassing zal op een later moment voor een heerlijk samenzijn zorgen.

Kortom: Een spel om veel romantische en intieme momenten samen te beleven!

 

Zoektwoorden: LiIntimiteitspel – knuffelen - liefdes spel -liefdevolle seks – massage - monogaam spel - partner spel - relatie spel – romantiek - romantisch avondje - romantisch spel - romantisch uitje – romantische  momenten - pel voor koppels - Valentijn cadeau –verleidingsspel – versierspel - voor hem en haar

 

Additional Info

General

  • Article number E21101
  • Language NL FR

Weight

  • Weight article (in kg) 0.09

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 15
  • Width article (in cm) 14.5

Comments

Anita
Heel leuk als je soms niet weet wat je moet doen, je neemt gewoon beide een kaartje eruit en het zal je verrassen! Soms moet je een romantische foto nemen van jullie beiden die dan wonder boven wonder goed gelukt is en nu bij de ouders op de kast staat! Het kan ook gewoon een slow dansen zijn. Al deze dingen brengen u en uw partner dichter bij elkaar! Ik heb hem aan mijn zus ook cadeau gedaan!

Sam
Het is een erg leuk spel. Allebei 's ochtends een opdracht eruit halen en in de loop van de dag de opdracht uitvoeren. Erg spannend en erg romantisch. Leuk om je relatie nog meer diepte te geven. voorbeeld van een opdracht: Bel je partner op om te vertellen hoeveel je van hem/haar houdt.

Angela
zeer goed en afwisselend, verder is het erg spannend en niet snel afgelopen, leef je in en alles komt goed

Leuke Suggesties
Resensie Leuke Suggesties; http://leukesuggesties.nl/recensie-harten-vol-romantische-suggesties/

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message