Hart vol Erotiek

Meer dan 100 uitdagingen voor pure passie!

Trek zonder gebruik te maken van je handen het slipje van je partner uit. Vertel één van je stoutste fantasieën. Doe eerst iets teders, daarna iets intiems en uiteindelijk iets vurigs bij je partner. Waar zal dit toe leiden..?
‘Hart vol erotiek’ is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner. Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een speelse verleiding, een inleidend voorspel, een fantasie om te delen of een erotische uitdaging?
Het spel is niet te vergelijken met enig ander spel. Er zit geen tijdslimiet aan, er zijn alleen winnaars. Op een humorvolle manier zal dit spel de intimiteit binnen de relatie vergroten. Sommige opdrachten kunnen direct worden uitgevoerd, maar het huren van een erotische film of het voorbereiden van een spannende verrassing zal op een later moment voor een heerlijk samenzijn zorgen.

Kortom: Een spel om veel intieme momenten samen te beleven!

 

Zoektwoorden18+ spel - bevredigend seksleven – erotiekspel -gezond seks leven - inspiratie voor je seks leven - intiem spel – intimiteitspel - lekker vrijen – Liefdesspel - -massage - monogaam spel - ontdeugend spel - partner spel - relatie spel -romantisch avondje - seksuele fantasieën – sexspel – Slaapkamerspel - spannend spel - spannende opdrachten - Spel voor hem en haar - spel voor koppels – strippen – striptease - Uitdagingen voor in bed - Valentijn cadeau - verleiden

 

 

 

 

Additional Info

General

  • Article number E21100
  • Language NL FR

Weight

  • Weight article (in kg) 0.11

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 15
  • Width article (in cm) 14.5

Comments

Emma
Erg leuk spel waar je veel plezier aan beleeft. Spannende en speelse manier om je avond of middag te beginnen, een echte aanrader!

Twan
Super leuk "spel".. Ook heel leuk als je je partner nog maar net kent! Er zitten leuke en spannende vragen en opdrachten in waardoor je elkaar goed leert kennen. Het zit in een leuke verpakking en is totaal niet moeilijk in gebruik! Wij hebben er veel lol mee beleefd en dat zal nog wel even doorgaan zo.

Lotte
Op zoek naar een oppepper voor in bed ? dan is het hart vol erotiek echt iets voor jou ! zoals beschreven staan er op de briefjes opdrachten die je zenuwen prikkelen, activiteiten die je anders niet zou bedenken of niet zou durven doen worden beschreven op de kaartjes. Zo krijg je de lol er weer in als het tegen lijkt te zitten of altijd maar hetzelfde is; en door al het lachen vol je je prettiger en word de daad nog sensationeler. Erg leuk om eens te proberen, en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Deborah
Super lekker spel. Mis je ook die tijden van het begin van je relatie? Neem dan dit spel en maak samen met je partner er een passievolle avond van en geniet van elkaar zoals in het begin.

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message