Ultiem Verlangen classic edition

Ben jij de uitdaging al aangegaan?

Ultiem verlangen, een erotisch spel voor 2 dat je samen beleeft. Ben jij de uitdaging al aangegaan?

Moodzz presenteert Het spel 'Ultiem Verlangen Classic Edition’ is een ongekend succes zowel in Nederland als ver daarbuiten. Het verschijnt inmiddels in alle grote talen en wordt wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen. Mocht jij het nog niet gespeeld hebben........., ga de uitdaging aan en geef je seksuele relatie een speelse oppepper.

Ultiem Verlangen neemt je mee op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat. Aan de hand van 480 vragen en opdrachten ontdekken jij en je partner wat jullie echt fijn vinden. Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat dan over in meer intieme opdrachten om vervolgens uit te komen bij de vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet. Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar. Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect. In dit spel is niets verplicht en alles kan naar eigen voorkeur worden uitgevoerd. Voordat er daadwerkelijk met het spelen van het spel begonnen wordt, spreekt elke speler zijn of haar ultiem verlangen uit. Dit kan een lang gekoesterde erotische wens zijn of gewoon een lekker ontbijtje op bed. De winnaar ziet zijn of haar ultiem verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens ten uitvoer brengen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers.

Kortom: Het spel is een absolute aanrader voor alle mensen die hun seksuele relatie speels, intiem en uitdagend willen hebben en houden.

Eén van de vele reacties van spelers is dat ze, door de hoge mate van sensualiteit, het einde van het spel niet geheel meer volgens de spelregels uitspelen, maar ………

Additional Info

General

  • Article number E20877
  • Language NL

Weight

  • Weight article (in kg) 1.47

Dimensions (l x w x h in cm)

  • Length article (in cm) 26
  • Width article (in cm) 26

Comments

Ronald
De partnervragen bieden nieuwe perspectieven, doordat het bespreekbaar wordt gemaakt wat mijn partner fijn vindt op seksueel gebied en andersom natuurlijk ook.

Sammie
Jullie dachten elkaar te kennen? Leuk spel en vrouwvriendelijk. Niks moet, alles mag. Het bouwt langzaam op zodat het voor beiden partners prettig is. Algemene kennis en persoonlijke vragen waarbij je test hoe goed je je partner kent. Lieve, sexy en seksopdrachten. Geniet ervan ;)

Praktijk voor Seksuologie en Relatietherapie, Henriette Schoones
Al jaren geef ik Ultiem Verlangen mee aan jonge en oudere stellen. Vaak is de seks een beladen onderwerp geworden tussen partners. Door dit spel wordt seks weer op een luchtige, humoristische manier bespreekbaar. Ik zeg bij ieder stel: ” Als jullie het spel niets vinden mag je het weer teruggeven:”Ik heb nog nooit een spel teruggekregen. Je hoeft zelfs het spel niet eens te spelen, er zitten zoveel kaartjes in, dat het al interessant is samen met je partner de kaartjes door te nemen. De kaartjes bestaan uit kennisvragen, weetjes over seks, opdrachtjes zowel tedere opdrachten , meer vurige opdrachten en partner vragen op het gebied van intimiteit. Paren halen er altijd iets uit. Het seksuele repertoire wordt breder, stellen ontdekken nieuwe dingen op seksueel gebied . Door de gezamenlijke ervaringen met het spel kan de seksuele relatie een positieve input krijgen.

Bobby
Intiem spel dat pit in de relatie kan brengen en nieuwe en waar je nieuwe en spannende dingen kunt ontdekken van elkaar. Als je iets niet wilt dan hoef je het ook niet uit te voeren dus je mag zelf bepalen wat je wilt doen of niet

Sis
Geweldig spel om je sex leven op te leuken er zitten leuke en spannende opdrachten bij. Alleen jammer van een paar drukfouten en de leeftijdsindicatie. Maar daarom niet minder aan te bevelen.

Janneke
Echt een aanrader voor een spannende avond. Het spel bouwt zich steeds meer op, zo begin je eenvoudig waarna het steeds erotischer wordt. Ook vond ik het erg leuk dat je opdrachten had met allemaal verschillende standjes, zodat je op dat gebied ook wat nieuws leert. Het enige nadeel vond ik de zandloper, dat de tijd dan op was voor een bepaalde opdracht omdat je dan net zo lekker bezig was. Maar dat maakt het juist ook weer leuk. Ook de intieme vragen waren erg leuk, omdat je elkaar zo nog beter leert kennen. Al met al leer je elkaar bij dit spel nog beter kennen en weet je straks nog beter wat de ander lekker vind. Het spel is zowel geschikt voor partners die elkaar pas net kennen als partners die elkaar al langere tijd kennen.

Kees
Zeer leuk spel brengt iets nieuws aan je relatie toe.Leuke en afwisselende opdrachten in dit spel waardoor het leuk blijft Echt een aanrader :-)

Marleen
Heel fijn spel om met je partner te spelen. Brengt wat pit in de dagelijkse sleur. Sommige opdrachten zijn misschien buiten je comfortzone, maar dan laat je deze gewoon voor wat ze zijn. Echt een aanrader!

Stef
Leuk spel, je wordt intiemer met elkaar en leert elkaar steeds beter kennen. Sommige opdrachten zijn misschien wat buiten je comfortzone, maar zeker de moeite waard om te proberen.

Jordy
Erg leuk spel. Zeer geslaagd en je leert elkaar op een andere manier kennen.

Dian
erg leuk spel.. ook voor een jong stel die gewoon een avondje lol met elkaar wil hebben. soms wat rare kaarten maar die sla je gewoon over.... erg leuk en was zeker een geslaagde avond ;)

Tamara
Ik vind het spel geweldig! Over het algemeen zijn het hele leuke opdrachten/standjes wat je moet doen. Ik vind het een groot voordeel dat er vanuit alle hoeken word gekeken. Het draait niet alleen om de seksuele kant, maar ook om de lieve kant zeg maar. Alleen er zitten soms wat vreemde dingen dus, maar die kun je gewoon overslaan en een ander kaartje pakken.

Amanda
In tegenstelling tot andere erotische spelletjes heeft het spel “Ultiem Verlangen” een perfect evenwicht kunnen vinden tussen respect, tederheid, erotiek en sensualiteit. Ik heb het vaak ervaren; andere spelletjes zijn weleens te preuts of zijn in tegendeel te zeer gericht op het seksueel aspect. Wat ik zo leuk vind aan het “Ultiem Verlangen” is zijn opbouw; het begint met lieve en bescheiden vragen/opdrachten om geleidelijk aan over te gaan naar “gedurfde” vragen/opdrachten. Er zijn o.a. leerzame, lachwekkende en lieve vragen/opdrachten bij, waardoor je vanaf het begin van het spel op je gemakt gaat voelen en zo uiteindelijk eventuele “angsten of nervositeit” vanzelf verdwijnen. Zonder twijfel een aanrader! Mijn tip: nog leuker met een romantische, knusse sfeer en een lekker glaasje wijn erbij ;-)

Jose
Ultiem verlangen is een bordspel waar je niet snel genoeg van krijgt. Doordat er veel verschillende vragen en opdrachten bijzitten kun je er vaak een avond plezier van hebben terwijl je niet steeds hetzelfde voor ogen krijgt. Vragen zijn duidelijk, al zijn de multiple choice mogelijkheden bij de intieme vragen niet altijd passend bij het goede antwoord. De opdrachten zijn spannend, goed omschreven en met duidelijke tekeningen waar nodig. Het spel kan wel heel snel gaan doordat je na een goed antwoord of een goede opdracht extra vakjes mag lopen, maar de spel aanpassing om dat niet te doen is natuurlijk snel gemaakt als je bezig bent of het vaker wil spelen. En de finale...die kun je zo boeiend maken als je zelf wil. Een top spel dat een echte aanrader is om eens wat anders te doen in de late uurtjes!

Kelly
Wij zijn tevreden over het spel. Er is een langzame opbouw naar het ultieme verlangen. Meestal word het spel niet volledig uitgespeeld maar dat komt omdat het wel heel lang duurt. Een uur is snel voorbij dat is het enige nadeel aan het spel. Het is zeker een aanrader voor koppels die eens een afwisseling willen in hun seksleven. Vrouwen raken er ook veel makkelijker van in de juiste stemming.

Karin
Erg leuk spel, verrassend en uitdagend. Sommige opdrachten gaan wat ver of juist niet ver genoeg, maar je kunt natuurlijk zelf bepalen in hoeverre je doet wat er op het kaartje staat. Zeker een bron van inspiratie, dus ik raad het spel zeker aan als je een leuk en spannend spel wilt spelen met je vriend/vriendin of man/vrouw.

westvlaams koppel
Topspel waarbij we elkaar veel meer teweten zijn gekomen op speelse manier, zoals we ooit het spel met meer dan 2 personen zouden spelen. Dit is in ieder geval een geslaagd suces geweest maar er ontbreken hiervoor enkele pionnen. Dit mag wel voorzien worden of een speciale versie voor worden gemaakt , Mss een ideetje? Anderzijds nemen wij gwn uit een ander spel enkele pionnen er bij en partner keuze doen we via spin the bottle

Wendy
het spel zorgt ervoor dat de ongemakkelijke momenten, nu intiem en leuk worden! Je leert je partner nog beter kennen en haalt nieuwe ideeën op voor een volgende vrijpartij!

Mirt
Onze ervaring is heel positief. Direct 2 spelletjes achter elkaar gespeeld. Maar wij hebben het wat extra spannend gemaakt. Aan het begin van het spel hebben wij ONS Ultieme Verlangen niet uitgesproken, doch opgeschreven en in een enveloppe gedaan. Dan blijft de spanning er het hele spel in. We hebben beiden de opdrachten met veel plezier uitgevoerd, dingen die je anders niet doet, soms heel sensueel.

Randy
Wij hebben het spel ultieme verlangen. En het uitbreiding volume 1 en 100% kinky. Ik en mijn vrouw hebben heel veel plezier met dit spel. Maar nu is mijn vraag wanneer komt er weer een uitbreiding,s set voor dit spel.

Leave a comment

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message